lauantai 16. lokakuuta 2010

Leevi 8v

Leevi Lepakkokorva täyttää tänään kokonaista 8 vuotta.

kahdeksan vuotta sitten päätin, että haluan koiran. opiskelijana ei ikävä kyllä ollut hirveästi varaa rotukoiriin, eikä sillä koiran rodulla muutenkaan tuntunut olevan niin hirveästi väliä. kunhan saisin Koiran.
selailin eri paikoista pentueilmoituksia, muutamaa kävin katsomassakin mutta mikään ei vain kolahtanut ihan täysillä. kunnes huomasin ilmoituksen vähän erikoisemmasta sekoituksesta. pieni tiedustelusoitto ja autolla matka Nilsiän tienoille.
siellä odotti kahdeksan söpöä, pullukkaa pentua. ensisilmäyksellä olin myyty, ja oli vaikeaa valita juuri se yksi pentu muiden joukosta. isoja korvia ja tassuja ja pulleita pentumassuja.. pienen tutustumisen jälkeen yksi uros nousi hieman esiin muista, ei ihan se rohkein ja rämäpäisin pentu muttei myöskään pahnanpohjimmainen. Leevi oli löytynyt.

kotimatka Lappeenrantaan sujui suht ongelmitta. hieman vikisytti kun pysähdyttiin huoltoaseman pihalla pissille, olihan kylmää ja märkää ja pimeää eikä sisaruksia ollut tukena. hienosti kuitenkin matka sujui mamman jaloissa.

pentuna Leevi oli aika riiviö. se maisteli ja söi lähes kaikkea, aina parista pullapellillisestä lähtien seinän nakertamiseen. sisäsiistiksi penneli oppi suht sujuvasti. lenkeillä alkoi jo heti alkuun tulla viitteitä Lepakon itsenäisyydestä, kaikista hauskinta oli vain mennä viipottaa hajujen perässä, viis siitä oliko emäntä matkassa vai ei..

kahdeksaan vuoteen on mahtunut paljon iloja ja suruja. Leevi on käynyt läpi aikamoisen tautien kirjon, aina tulehtuneesta eturauhasesta, poistetusta sylkirauhasesta sekä erinäisistä haavoista katkenneeseen valtimoon asti. onneksi kaikesta on selvitty, ja nyt Leevi on pirteä koiruus, jota ei ikä paina ollenkaan.

hyvää syntymäpäivää rakas Lepakko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti