lauantai 10. huhtikuuta 2010

agiliitelemässä

oltiin Ahdin kanssa tänään Ridgeback yhdistyksen järjestämässä agilitykoulutuksessa. paikkana toimi Lempäälän SportDogPark ja kouluttajana Päivi Männistö. päivän aikana treenasi useampi ryhmä, ihan aloittelevista pennuista lähtien (pentuja ohjasi Kaisa Kosonen). me oltiin nimikkeellä "aloitteleva aikuinen", ja päästiin vissiin yllättämään ainakin ohjaaja positiivisesti :)

treenattiin hyppyrataa, jossa oli tiukkoja kurveja. lähinnä siis ohjaustreeniä, ja siinä kyllä huomaa että ohjaaja on melkein aina jäljessä. koira kyllä menee eteenpäin jos ohjaaja osaa kertoa että minne. hyviä vinkkejä kyllä tuli, pitänee alkaa treenaamaan takaaleikkausta ja lähettämistä. tyytyväinen olen kyllä koiraan ja siihen miten se on edistynyt nyt talven aikana, ihan aloittelijasta mahtavaksi menijäksi :)
sellaisen huomion tein myös, että jos meinataan treenata enemmänkin niin tarvitsee alkaa kohottaa kuntoa niin koiralla kuin ohjaajalla. Ahti meni ensimmäisen radan hirmuista vauhtia ja jaksoi sitten vielä ottaa tarkennuksia jonkin verran, mutta loppua kohti alkoi jo hidastumaan.

seuraavan kerran tiistaina sitten taas liitelemään, ohjelmassa olisi ohjaustreeniä ja puomin harjoittelemista, taas ihan alusta asti sen kanssa. eli lankku maahan ja sitä pitkin sitten eessuntaassun ja kontaktit kuntoon heti alussa taas.

mutta hyvä mieli, tästä on kiva jatkaa ja ihana nähdä että koirakin nauttii siitä tekemisestä. jeij :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti