maanantai 12. huhtikuuta 2010

sairastelua

meillä ollaan oltu hieman vaivaisia taas viime aikoina. viime viikon keskiviikkona Ahdilla oli vatsa todella sekaisin, parit ripulit ehti tulla sisällekin ennenkuin päästiin pihalle asti aamulla. lisäksi lenkillä Ahtinen oksensi pari kertaa + pysähteli vähän väliä ripuloimaan. vatsa taisi mennä ihan tyhjäksi asti. annoin sitten kuurin Canicuria (lisätietoa täältä) joka tuntui rauhoittavan vatsan. tietysti ruokaa sai vain aivan vähäsen, sen verran että sain sekoitettua tabletit joukkoon.

pahin meni ohi siinä päivän sisällä, mutta vieläkin tuntuu että kummankin maha ei ole ihan täysin kunnossa, lenkillä tehdään hieman normaalia löysenpiä tuotoksia ja mokomat myös piereskelevät kovasti. mitään muutoksia ruokavaliossa ei ole ollut, mikä selittäisi moisen. olen myös yrittänyt silmä kovana vahtia etteivät vain lenkillä saa syötyä mitään maasta, vaikka ainahan sieltä pari jäniksen papanaa eksyy suuhun.. sydämentykytyksiä aiheutti viime viikolla Treen Hervannassa uutisoitu koirien myrkyttäjä (josta ei onneksi ole mitään havaintoja tehty enää).

Leevi myös sai ikävän vaivan (onneksi juominen on taas hieman helpottanut..). sillä nimittäin alkoi toinen korva kutista enemmän ja puskemaan ruskeaa mönjää. Lepakko myös rapsuttelee korvaa enemmän ja ravistelee päätänsä vähän väliä. aina välillä näyttää helpottavan, mutta sitten varsinkin iltaisin tuntuvat oireet pahenevan.
putsailin korvaa varovasti kostutetulla pumpulitupolla, ja tänään sain sitten haettua Epi-Oticia korvan putsaukseen. katsellaan nyt, toivottavasti helpottaisi ilman että tarvitsee lähteä lekuriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti