maanantai 6. helmikuuta 2012

pillereitä

Saatiin Leevin hierontahoidon alussa ohjeeksi syöttää lisänä koiralle glukosamiinia, b-vitamiinia ja magnesiumia. Kaikki nämä auttavat nivelvaivoihin sekä lihaksiston kuntouttamisessa. Magnesium löytyi halvalla, lähikaupasta 100tabl hintaan 4,90€. B-vitamiini ja glukosamiini olikin sitten hankalampi tapaus, niitä piti hieman metsästää. Vinkkinä oli saatu Agrimarketista saatava, hevospuolen B-vitamiini, mutta paikallinen Agrimarket teki muutostöitä ja sieltä ei ko tuotetta sitten saanutkaan. Samaten joulun alla oli vähän joka puolella varastot loppu, joten jäimme odottelemaan että mistä saataisiin lisäpillerit.

Aikaisemmin olen jo tutustunut Jakke Lehtosen loistavaan sivustoon, Katiskaan. Kyseessä on pitkän linjan koiraharrastaja, kasvattaja jne, joka todella tietää mistä puhuu kun kyseessä on koirien hyvinvointi. Jonkin aikaa sitten Katiskaan ilmestyi myös verkkokauppa, mitä kautta saa tilattua lisäravinteita niin koirille kuin ihmisillekin. Tai samat tuotteethan käy molemmille, vitamiini on vitamiini oli purkissa sitten koiran, ihmisen tai hevosen kuva.

Nyt saatiin vihdoin sitten tilattua Leeville lisäravinteet, ja tänään hain postista paketin joka sisälsi glukosamiinia, B-vitamiinia sekä omega 3:sta (linkit Katiska-outletin sivuille). Kaikki tukevat nivelten ja lihaksiston hyvinvointia, ja lisäksi omega 3:sta suositellaan erityisesti ikääntyville. Toki varmaan annan Ahdillekin välillä, en usko pahaa tekevän sillekään mikään noista. Magnesiumin syöttämistä jatketaan.

Nyt sitten seuraillaan, miten nuo alkavat vaikuttaa. Kirjoittelen tuloksia sitten ajan kuluessa :)

3 kommenttia:

 1. Moikka, asiahan ei sinällää mulle kuulu, mutta kannattais varmaan miettiä että ko. henkilön sivut sisältää hyvin vähän lähdekritiikkiä ja se aina markkinoi omilla jutuillaan omaa verkkokauppaansa. Vaarallisilla vesillä siis liikutaan. Toivotaan kuitenkin, että saat avun noista lisäravinteista!

  VastaaPoista
 2. Lähdekritiikkiähän tuolta löytyy paljonkin, ja olen Katiskaa lukenut jo ennenkuin perustivat tuon verkkokaupan ja olivat kauppiaita. Tietoa löytyy ilman sitä tuputtamistakin, jos sen osaa sieltä kaivaa. paljon olen tutkimustuloksia lukenut myös muualta, Katiskasta ne vaan saa yleensä tiivistetyssä muodossa :P

  tuskin kukaan voi väittää ettei lihas- ja nivelongelmaiselle koiralle tee hyvää syödä noita lisäravinteita?

  VastaaPoista
 3. Kyllähän Jagster kirjoittaa paljon hyvää asiaa ja on usein ihan oikeassakin, mutta tietty kritiikki on silti hyväksi.

  VastaaPoista