keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

apina aa

jätkät oli äsken lenkillä kyllä taas niin apinakaksosia kuin olla ja voi. ei siinä, että muutenkin on hankala pysyä pystyssä tuossa sohjolumessa joka luistaa joka suuntaan kengän alta, mutta sitten vielä nuo järjen jättiläiset päättää pistää riehumiseksi koko lenkin.

tosin eipä niitä voi hirveästi syyttää, sillä ovat raukat joutuneet eilen illalla ja tänään ihan aamulla tyytymään vain korttelikierroksiin. mutta silti.
Ahtihan sen aloitti, sinkoilemalla risujen perään. Leevi siinä vaiheessa vielä tyytyi nuuskuttelemaan ja menemään nenä maata viistäen. kunnes sekin äkkäsi että hei, nyt leikitään.
yritä siinä sitten kävellä eteenpäin ja näyttää edes jotenkin säädylliseltä "meillä lenkkeillään aina Hienosti ja Hillitysti" -ilmeellä, kun kaksi apinaa jahtaa toisiaan hihnojen päässä. vauhtia tietysti piti hakea lumipenkoista.
hetken sitä jaksoi katsoa, sitten löytyi karjaisu että nyt prkl ne kepit jätetään rauhaan. Lepakko päätti että ok, ja alkoi hajottamaan lumikinoksia. Ahti tyytyi syömään viimeisen risun.
huoh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti