keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Leevin kumma vaiva

en nyt enää oikein tiedä mitä tekisi tuon Leevin kanssa.
Leevi on leikattu vuosi sitten, isompi leikkaus jossa tutkittiin eturauhasta mahdollisen kasvaimen varalta. samalla Leevi kastroitiin.
leikkauksen jälkeen Leevi alkoi juomaan aika paljon. alkuun se selittyi ihan paranemisen kannalta, sitten tuli kesä jne, mutta juominen on välillä todella rajua. Leevi juo niin paljon kun vettä on vaan tarjolla, ja on ollut päiviä että on juonut sitten niin paljon ettei kykene pidättelemään vaan pissaa sisälle (näitä onneksi vaan pari kolme).
aina välillä juominen on vähentynyt ns. normaalille tasolle, sitten voi olla että parin päivän ajan juo taas enemmän jne.

nyt sitten halusin että homma tutkitaan, ja pelkäsin tietysti diabetestä jne. Leeviltä otettiin laaja verenkuva eilen (101,00e..), ja tänään saatiin tulokset. ei mitään. maksa ja munuaisarvot täysin normaalit, kaliumarvot, verensokeri, kaikki normaalia. ell kanssa puhuttiin, että seuraavaksi voisi tietenkin tutkia virtsanäytteen, että jos siinä olisi ehkä jotain kummallista, mutta jos siinäkään ei näy mitään niin olisiko sitten psyykkinen vaiva.

pirteähän Leevi on ollut koko ajan. sen jälkeen kun leikkauksesta toipui on käyttäytynyt välillä kuin pahainen pentu, leikkii Ahdin kanssa ja on aina innoissaan kaikessa mukana.
jaa-a. kummallisia ovat koirien tiet välillä.

tehtiin tänään kuitenkin piiitkä lenkki taas poikien kanssa, oli niin nätti ilma että halusin oikein nauttia ulkoilusta. lenkistä olisi tietysti voinut nauttia vähän enemmänkin jos pojat ei olisi päättäneet riehua ja prseillä oikein kunnolla aina kun vastaan tuli koira. ja niitä tuntui olevan erityisen paljon samaan aikaan liikkeellä.

eilen oltiin Ahtisen kanssa agiliitelemässä. olen todella tyytyväinen treeneihin, tein vihdoin sen että raahasin puomin yhden osan maahan ja sitten kipiteltiin sitä pitkin monta kertaa. tämän jälkeen nostin lankun toisen pään pöydän päälle ja sitten kipiteltiin sitä. jeij. hienosti meni.
seuraavalla viikolla voisi taas yrittää jaksaa raahata samanlaisen viritelmän, ensin maata pitkin ja sitten pienen pöydän avulla. lisäksi haluaisin treenata rengasta vähän alusta taas, tuntuu että Ahti on alkanut hyppimään sitä miten tahansa, jos edes hyppää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti