maanantai 17. toukokuuta 2010

Monttumestaruudet

Rhodesiankoirien Monttumestaruudet juostiin tänä vuonna helatorstaina 13.5. Vihdissä, Otalammella. mukana oli yli 60 rhodesiankoiraa, aina alle 1v Montun Menopeliin osallistuvia ja yli 1v Montun Mahtavin Menopeli -tittelistä kisaavia. oltiin mukana nyt toista kertaa, ja on kyllä niin mukava tapahtuma että varmasti ollaan jatkossakin mukana. vaikka mitään menestystä sieltä turha on odottaa :)

paikalla oltiin jo hyvissä ajoin kun lupasin lainata meidän telttakatosta puffetin ylle. sää suosi, oli suht lämmintä mutta onneksi kuitenkin melkein koko kisan ajan pilvistä, niin ei tullut liian kuuma.

Ahdin juoksu oli taas sitä mitä odotinkin. hirmuisen hyvin lähti vieheen perään ja juoksikin varmaan yli puoleen väliin 150m matkasta, kunnes tuli mammaa ikävä ja sitten tultiin takaisinpäin. loppumatka juostiin sitten yhdessä taas, viimevuotiseen tapaan. mutta eipä tuonne mennä mainetta keräämään, vaan pitämään hauskaa ja tapaamaan muita rotuihmisiä.

Ahti käyttäytyi suurimman osan aikaa todella hienosti, vähän piti muille pojille kertoa että kuka menee ja missä, ja lisäksi rotumääritelmäpäivästä tutulle urokselle Ahti rähjäsi oikein kunnolla. tai ainakin näytti olevan sama koira, en sitten tiedä muistiko Ahti tapauksen vai oliko siinä uroksessa jokin mikä sitten oikein ärsytti.

mukava päivä kuitenkin oli, vaikka suussa ratisi hiekka pitkään ja koira oli ihan väsy. ensi vuonna taas uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti