keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Tassunvoittaja 2010

oma pieni koiraporukkamme järjesti toistamiseen Tassunvoittaja -nimisen leikkimielisen mätsärin, johon osallistuin tänäkin vuonna molempien koirien kanssa. näyttelyn vetäjältä Päiviltä saa aina hirmu hyviä vinkkejä koiran esittämiseen, ja tälläkin kertaa ohjeita saatiin mm. juoksuttamiseen ja seisottamiseen. ja koska kyseessä on kaveriporukan leikkimielinen kisa niin ei ole ihan niin väliksikään osaako koira seistä nätisti.

Leevi oli ensimmäisessä parissa, ja se kyllä laittoi koko homman ihan leikiksi. ei olisi seissyt millään paikallaan, juokseminen oli yhtä pomppimista ja muutenkin namit olisi pitänyt saada mamman kädestä HETI, ja sitten näytettiin kaikkia temppuja taas jos nakin palasta ei heti ohjautunut hänen suuhunsa. huumoria kehiin siis, taas tosin hyvä muistutus siitä että Leevikin kaipaisi yhdessä tekemistä enemmän, ja että pääsisi käyttämään päätään.

Ahti oli seuraavassa parissa, ja oli kyllä kiva huomata että aikaisemmista näyttelytreeneistä on ollut apua, jätkä muisti hienosti miten seistään ja pienen alkusählingin jälkeen juoksikin oikein nätisti. esiintyi jopa niin edukseen, että nappasi tämän vuoden Tassunvoittaja tittelin! olin kyllä ylpeä jätkästä, vaikka kisaajiakaan ei kovin montaa ollut niin silti :)
Päivin kanssa oli myös puhetta siitä, että Ahtin on vihdoin alkanut kerätä massaa itselleen, lisäksi rintakehä on vihdoin alkanut kehittyä. Päivi oli sitä mieltä, että Ahti kehittyy sen verran hitaasti että voi mennä 5 ikävuoden puolelle ennenkuin alkaa olla "valmis". eihän tässä onneksi mikään kiire ole :) antaa jätkän kasvaa rauhassa.

hieman päänvaivaa tuotti vaan yksi osallistuja, nimittäin kiinanharjakoira puuteriuros Rölli. Ahti ei malttanut lakata tuijottamasta. sellainen liikkuva, karvainen kasa. sen täytyy olla saalis. viehe tai pupu. tai jotain muuta ihanaa.

onneksi Ahti malttoi vähäsen kuunnellakin, ja lopuksi kun pikkukoirat lähti pääsi Ahti leikkimään ihanaisen Miina-bulmastiffin kanssa.

kiva iltapäivä oli :)

1 kommentti: