torstai 20. toukokuuta 2010

päivän treenit

tänään oltiin Ahtisen kanssa taas SportDogParkissa agilitytreeneissä. Päivi Männistö oli taas suunnitellut radan, missä pyöriteltiin hyppyjen ympärillä. lisäksi radalla oli puomi, mitä hieman jännitin etukäteen, arvelin ettei Ahti sitä ilman suostuttelua mene vielä.

oltiin ensimmäisenä treenivuorossa, ja edelliskerrasta viisastuneena hyppyytin Ahdilla pari hyppyä ennenkuin aloitettiin rata. oltiin käyty myös ennen treenejä juoksentelemassa läheisellä niityllä hetki, ja Ahti kävi samalla uimassa ojassa.

olin kyllä melkein kuin puulla päähän lyöty, kun rataa juostessa ajattelin kokeilla piruuttani josko Ahti sen puomin kuitenkin menisi. ja sehän meni! loppuratakin sujui oikein vauhdikkaasti, kunhan ohjaaja muisti minne suuntaan oltiin menossa. osasin jo etukäteen hieman suunnitella missä kohtaa pitää tehdä valssausta jne. otettiin radan jälkeen vielä muutamaa kohtaa tarkemmin, lähinnä hyppyjen pyörittämistä. päästiin kokeilemaan myös keinua, ja siinäkin Ahti yllätti! ensimmäisellä kerralla juoksi suoraan läpi, säikähti hieman tosin alaskolausta, joten Päivi avitti pari seuraavaa kertaa. otettiin vielä puomi pari kertaa ettei jää kammoa sille.

hirmu hyvä mieli jäi treeneistä! ollaan selkeästi edistytty nyt huimasti, sekä koira että ohjaaja. kun vielä saadaan nuo puomi ja keinu varmaksi niin varokaa, me tullaan ja kovaa! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti