lauantai 23. tammikuuta 2010

Ahtisen treffit

Ahti pääsi eilen treffeille. jo jonkin aikaa on ollut suunnitelmissa että Ahtinen pääsisi joskus lenkkeilemään ja leikkimään ihanaisen Ruusa-rhonttineidon kanssa johon tuo jätkä on ihastunut yhteisissä agility- ja tokotreeneissä. aikataulujen kanssa vaan on ollut säätämistä.
eilen sitten vihdoin sopi kummallekin orjalle, ja lähdettiin uhmaamaan lähes 20 asteen pakkasta pimeään metsään. oli se kokemus minullekin, kun en ole aikaisemmin käyttänyt otsalamppua saatika siis lenkkeillyt pimeällä metsässä. yllättävän positiivinen kokemus, elikkä voimme koiruuksien kanssa laajentaa pimeän ajan lenkkejä koskemaan myös metsiä.

arvelutti myös se, miten Ahtiska liikkuu tuolla pakkasella. hihnalenkeillä kun se alkaa jo -15 asteen pakkasilla nostelemaan tassuja ilmaan kun varpaat jäätyy. lisäksi ei omisteta kuin kaksi takkia, joista kumpikaan ei ole ihan niin lämmin kuin varmaan pitäisi.
huoli oli turha, Ahti otti kaiken ilon irti siitä että pääsi vapaana juoksemaan. harmi että treffikumppani ei ihan yhtynyt Ahdin iloon, sillä tuolla jätkällä on tapana ettei liikoja katsella minne juostaan.. muutaman törmäyksen jälkeen Ruusa katsoi paremmaksi ottaa vähän välimatkaa Ahtiin eikä myöskään tykännyt juosta edessä. noh, Ahti sitten juoksenteli edes takaisin. kyllä ne onneksi leikkivätkin jonkin aikaa, ettei liian kylmä päässyt tulemaan.

toivottavasti joskus pääästäisiin valoisaankin aikaan lenkille, niin saisi vaikka kuvia noista kahdesta.
tai ylipäätään muutenkin pitää ottaa uusiksi, sen verran hauskaa ainakin Ahdilla oli. vaikka nyt paikat vähän jäätyikin..

huominen jännittää. huih.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti