keskiviikko 27. tammikuuta 2010

ratiritirallaa

saisi nuo pakkaset jo hellittää. hirmuisen kiva ja ihanaa kun on kunnon talvi, mutta rajansa kaikella.
eilen illalla kun käytiin agilitytreeneissä mittari näytti -25. onneksi on lämmitetty halli missä treenata ja kumpikin pääsi vähäsen juoksentelemaan ja pomppimaan. iltalenkki treenien jälkeen oli hyvin pikainen.

äsken aamulenkillä oli "enää" -18. pojat loikki vuorotellen kolmijalkaisina. aikaisempina vuosina Leevillä ei ole ollut ongelmia varpaiden palelemisen kanssa, mutta näillä pakkasilla sekin on alkanut kinkata. Ahdista nyt puhumattakaan. jos pakkaset ei näytä helpottavan pitää noille hankkia jotkut tossut kyllä.

huomenna muutetaan loput tavarat. saas nähdä miten pojat taas suhtautuu. on ne käyneet haistelemassa uutta kämppää silloin kun se oli vielä ihan tyhjä, mutta nyt paikalle on tullut uusia huonekalujakin ja muita jänniä tuoksuja. plus sitten koko ruljanssi että saadaan tavarat kannettua tästä vanhasta kämpästä pihalle.
hirmu nätisti nuo on kyllä odottaneet sisällä kun ollaan kannettu pienempiä tavaroita pitkin viikkoa. vaikka ulko-ovi on auki jonkin aikaa aina kerrallaan, niin kumpikin odottanut kiltisti sisällä eivätkä ole lähteneet käytävään seikkailemaan. hienoja jätkiä.

lisäjännitystä tuo sekin, että uudessa talossa on hissi ja asutaan neljännessä kerroksessa. on nuo aikaisemmin muutaman kerran hissillä joutunut matkustamaan, Leevi lähinnä tyynen rauhallisesti (mikähän sitä hetkauttaisi?) ja Ahti häntä koipien välissä jumittaen. katsellaan missä vaiheessa alkaa tuokin muuttumaan Ahtiselle rutiiniksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti