lauantai 20. helmikuuta 2010

höpsöt hauvat

olen tainnut aikaisemminkin mainita että minulla on ihan pöhköjä koiria.
lenkeillä keppien kanssa riehumisesta on tullut näköjään enemmän sääntö kuin poikkeus. lisäksi Leevi on keksinyt hihnan kanssa riekkumisen. vähän vauhtia, hampailla hihnasta kiinni ja sitten riehutaan. olen yrittänyt jättää tämän huomioimatta kokonaan, mutta yksi ilta sitten Ahti päätti liittyä leikkiin. otti sitten Leevin hihnasta myös kiinni. kivahan siinä oli sitten yrittää kävellä eteenpäin kun kaksi koiraa kiskoo yhtä hihnaa eri suuntiin..

tänään piti vaan yrittää hillitä lenkillä riehumista, sillä ulkona ei todellakaan tarjennut olla yhtään pakollista pidempään. muuten oikein nätti ja mukava keli, mutta aivan todella jäätävä tuuli! pakkasta joku -16 astetta mutta siihen oikein pureva ja kova itätuuli niin tuntui vähintään -30 asteelta. hyrr!
koirien tassujakin palelsi, hölmöillä piti silti vaikka samaan aikaan yhtä tassua pidettiin ilmassa.

tiistaina käytiin agiliitelemässä, tällä kertaa oli molemmat mukana. olisi kyllä pitänyt jättää Lepakko kotiin että olisi saanut keskittyä vain Ahtiseen. Ahti nimittäin keksi että tällä kertaa kentän suuaukolla ei ollut mitään estettä, ja yritti jatkuvasti karata muiden luo. jopa niin että kun oli hihnassa odottamassa vuoroaan sillä aikaa kun treenasin Leevin kanssa, niin taiteili itsensä pannasta pois. (normaalisti meillä on käytössä puolikuristava, mistä tuo ei todellakaan saa päätänsä läpi, mutta agitreeneissä käytän mieluummin paksua solkipantaa, josta tuo sitten saa kiskaistua itsensä läpi)
Leevi oli ihan mahdoton myöskin, sillä aikaa kun joutui odottamaan vuoroaan komensi jatkuvasti haukkumalla ja kun oma vuoro tuli oli niin täpinöissään paikasta että vaan juoksenteli ympäriinsä hajujen perässä. omistaja oli myöskin pitkän työpäivän jälkeen sen verran poikki, ettei jaksanut kovin paljoa panostaa joten treenit jäi aika vähille. Ahdin kanssa kepit alkavat kuitenkin sujua aina vain paremmin. ensi kerralla voisi kokeilla ottaa vähän pidempää hyppysarjaa ja pieniä radanpätkiä muutenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti