keskiviikko 3. helmikuuta 2010

talvipäivä

pientä muutosta viime aikaiseen rytmiin toi orjan aamuvuoro töissä. lenkitys jäi siis aamulla lyhkäisemmäksi ja sen toimitti tuo "kolmas mies" talossa.
sitten kun pääorja pääsi töistä lähdettiin hieman pidemmälle lenkille. lähinnä lenkki meni keppejä tuhotessa ja poikien riehuessa. hirmuisen kivaa seisoa hihnat kädessä kun toiset riehuu kepin kanssa. oltiin sitten välillä vähän solmussa. ja minulla pää pyörällä kun keksivät alkaa kiertää minun ympäri sen keppinsä kanssa.. no, pääasia että oli kivaa ja saivat purettua energiaa.

tänään oli asunto säästynyt tuhotöiltä. jos orja jaksaisi niin voisi loppuillan kuluttaa järjestelemällä kämppää ja tyhjentelemällä pahvilaatikoita.

hieman huolestuttaa Ahtisen vointi. meidän agility (ja näyttely-) porukassa on huolestuttavan usealla kennelyskää. tuon Turun reissun jälkeen 3/5 koirista köhii.
tänään lenkin jälkeen Ahtikin köhi, mutta veikkaan että johtui vaan keppien syömisestä.
Leevi on fiksumpi noiden keppien kanssa, se kyllä pureskelee ja silpoo keppejää mutta sylkee kaikki osat suusta pois. Ahtinen taasen sitten syö kepit ihan kokonaan. pöhkö piski..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti