tiistai 2. helmikuuta 2010

uudessa kodissa

alkaa jo kyllästyttää tämä pahvilaatikkoelämä. on vaan niin paljon taas töitä tällä viikolla että ei vaan tunnu löytyvän aikaa kodin järjestelyyn. kun pitää koiriakin lenkittää ja kaikkea.

pojat on kyllä suht hyvin tottuneet tänne uuteen kämppään. Ahti alkuun testasi että josko pääsisi "uusille" sohville myös, mutta muutaman komennuksen jälkeen on tyytynyt koirien omaan vanhaan sohvaan. leluilla on myös Ahtisen mielestä hirmuisen kivaa leikkiä kun on tilaa. ongelmana on lähinnä se, ettei koiruus osaa päättää millä leikkisi, pallolla vai lampaalla vai renkulalla vaiko tennispallolla vai..

ongelmana (ainakin meidän ihmisten mielestä siis) on myös tuo keittiö, joka on avo-mallinen. ei siis saa enää keittiötä turvaan suljettavan oven taakse. pitäisi vaan muistaa nostaa kaikki syötäväksi kelpaava (ja ilmeisesti kelpaamattomatkin) pois kaappeihin turvaan.
tähän mennessä on pistelty muutama paistolasta parempiin suihin. roskispusseja on myös tongittu innokkaasti ja muuton jälkiä (pussit täynnä sanomalehteä jne roskia) levitelty ympäriinsä.
kunhan omistajalla olisi vaan aikaa muutama päivä rauhassa järjestellä, niin eiköhän noistakin ongelmista päästä.

kivaa koirien mielestä on myös se, että nyt pystyy olohuoneessakin katselemaan ikkunasta pihalle. vähäsen pitää välillä myös haukahdella ohikulkijoille, mutta suht hiljaisina nuo on onneksi pysyneet.
hissillä osataan myös kulkea vaivattomasti, vaikkakin Ahti vielä vähäsen arastelee. samaten matka ulko-ovelta sopivalle pissipaikalle kasvoi, joten koirien mielestä on hieman hämmentävää kun kiskon niitä pihan poikki kävelytien alkuun.. en vaan halua että vahingossa joskus nostavat jalkaa tuohon pihalle. yritetään heti alkuun oppia että vasta tuolla kadulla sopii pissiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti