keskiviikko 10. helmikuuta 2010

lenkkiä, hepulia ja agiliitoa

ilma on tänään ollut todella kaunis. pakkastakin noin -10 astetta, joten suunnittelin sitten vähän pidemmän lenkin.
koiruuksilla tuntui olevan hauskaa kun mentiin taas vähän uuteen suuntaan missä oli paljon uusia hajuja. vähäsen loppulenkistä alkoi poikien tassut palelemaan mutta siitäkin selvittiin sitten hetken riehumisella.

riehumisesta puheenollen, Leevi sai eilen illalla kunnon hepulikohtauksen. on se välillä yllyttänyt Ahtia leikkimään mutta nyt tuntui hepuloivan ihan muuten vaan. homma alkoi kun tultiin Leevin kanssa "privaattilenkiltä" (eli käytiin siis kahdestaan Leevin kanssa kun Ahti oli tällä kertaa yksin agiliitelemässä). Lepakko meni sohvalle missä se päätti alkaa möyrimään selällään. välillä tietysti piti hypähtää puoliksi pystyyn ja sitten taas jatkaa möyrimistä. tämän jälkeen jätkä päätti vetää hieman rallia olohuoneessa, hyppäsi välillä sohvalle vauhtia ottamaan ja sitten taas mentiin. Ahtia piti myös vähän yllyttää mukaan painimatsiin jne.

ihan hupsu otus. en muista milloin viimeiksi olisi noin hassusti käyttäytynyt, saatika noin villisti. eihän sitä nauramatta voinut katsoa, tosin piti sitten hieman toppuutella vauhtia kun alkoi jalustojen varassa olevat kaiuttimet heilua uhkaavasti..

Ahtisen kanssa oltiin tosiaan taas agilitytreeneissä. olin suunnitellut että oltaisiin opeteltu puomia niin että puomin osa makaa maassa ja sitä sitten tepsuteltaisiin edes takaisin.
no, Ahtihan huijasi minkä kerkesi ja käveli niin että vain etujalat oli lankun päällä. vaikeutin niin että nostin lankun toisen pään pöydälle, mutta sitten tuli taas stoppi. etujalat kiipeäisi kyllä mutta takajalkoja ei saa millään mukaan. pitänee tosissaan jättää tuo nyt hetkeksi pois treeneistä kokonaan, ja aloittaa sitten joskus taas ihan alusta. huoh. omistaja on vaan niin malttamaton, kaikkimullehetinyt!

muuten treenit meni oikein mallikkaasti, juoksenneltiin ja hypittiin ja mentiin putkea ja A:ta vauhdikkaasti. kepit sujui yhtä hyvin kuin viimekin viikolla, kohta varmaan pystyn alkamaan ottaa vähäsen välimatkaa ja vähentämään käsiohjausta. toivottavasti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti